Inschrijven tochten 2022

Velden met een * zijn verplicht.

Inschrijven niet verplicht, maar geniet wel de voorkeur. Als de inschrijving is verstuurd, dan ontvang je zo spoedig mogelijk een mail met het totaal bedrag. Als de betaling is voldaan is de inschrijving voltooid. En circa 1 dag voordat de start is wordt de route en het gpx bestand gemaild.

Kosten zijn niet leden €5 pp en leden van de KWBN en leden van de WSV NH €4 pp. Als er eventueel extra kosten zijn voor bv duinkaart, overtocht met een veer etc. Dit wordt vermeld bij de omschrijving.

Zaterdag 1 oktober 2022 Wandeltocht In en om de IJmond

Welkom bij de eerste wandeltocht.

Afstanden: 15, 19 en 25 km

Startplaats: Grand Café Cineac – Stationsplein 49 – 1948 LC Beverwijk

Starttijden:  Alle afstanden starten om 9:00

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer: Prima bereikbaar met de trein. Startlocatie is naast het station Beverwijk. (Vanuit station links af).

Bereikbaarheid Auto:  Parkeren achter de startlocatie, hier kan je gratis parkeren. Adres om te parkeren, Emplacementsweg Wijkerpoort. Klik hier voor de locatie, en om de route te plannen.

Wandelgebied / bezienswaardigheden: Alle afstanden gaan door Beverwijk door het mooie Aagtenpark een voormalig vuilnisbelt.

Vervolgens met de oeroude omgeving van de stelling van Amsterdam waaronder Fort Veldhuis.

Om vervolgens lang Slot Assumburg te gaan de 2 kortste routes gaan vervolgens weer terug. De langste afstand gaat ook nog langs Kasteel Marquette te Heemskerk

Om vervolgens weer terug te wandelen eerst langs de buitenrand van Beverwijk en daarna binnendoor om te wandeling compleet te maken

Extra kosten: Geen

Voorinschrijving In en om de IJmond 1 oktober 2022

Zondag 23 oktober 2022 Wandeltocht Genieten van Heiloo

Afstanden: 6, 14 en 22 km.

Startplaats:  Plaza Padel De Dors 7, 1852RG Heiloo

Starttijden: Alle afstanden starten om 9:00

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer: Vanaf station Heiloo is het 1.4 km lopen. Zie link voor de route.

Bereikbaarheid Auto:  Parkeren rond de startlocatie, hier kan je gratis parkeren. Klik hier voor de locatie, en om de route te plannen.

Wandelgebied / bezienswaardigheden:

De 2 afstanden 13 en 19 km starten bij Plaza Padel in Heiloo, om vervolgens door het mooie Heilooërbos te gaan.

Om verder langs Huis Nijenburg en de buitenkant van Heiloo om via het centrum Heiligdom Onze Lieve Vrouw Ter Nood aan te doen.

De 19 km gaat nog door naar Egmond Binnen langs de Abdij van Egmond om vervolgens langs de Egmonderbinnenvaart weer terug te gaan.

Extra kosten: Geen

Voorinschrijving Wandeltocht Genieten van Heiloo 23 oktober 2022

Zaterdag 19 november 2022 Wandeltocht In het Noorden van Kennemerland

Afstanden: ntb

Startplaats: Soli Kerkpad 83, 2071 CH Driehuis

Starttijden:  Alle afstanden starten om 9:00

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer: Prima bereikbaar met de trein. Startlocatie is naast het station Driehuis.

Bereikbaarheid Auto:

Voorinschrijving Wandeltocht ntb 19 november 2022

Zondag 18 december 2022 Wandeltocht rondom Limmerkoog

Afstanden: 12 en 20 km.

Startplaats: Sportcentrum De Bloemen - De Bloemen 1 - 1902 GT Castricum

Starttijden:  Alle afstanden starten om 9:00

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer:  Vanaf station Castricum, bus 167. Zie link voor de route.

Bereikbaarheid Auto: Parkeren rond de startlocatie, hier kan je gratis parkeren. Klik hier voor de locatie, en om de route te plannen.

Voorinschrijving Wandeltocht rondom Limmerkoog 18 december 2022

Inschrijven tochten 2023