Inschrijven tochten 2023

Velden met een * zijn verplicht.

Inschrijven niet verplicht, maar geniet wel de voorkeur. Als de inschrijving is verstuurd, dan ontvang je zo spoedig mogelijk een mail met het totaal bedrag. Als de betaling is voldaan is de inschrijving voltooid. En circa 1 dag voordat de start is wordt de route en het gpx bestand gemaild.

Zijn er meerdere personen lid dit graag aangeven, en lidmaatschapnummers vermelden.

Loopt u 1 lid en 1 persoon niet lid, dit even aangeven bij de opmerking.

Heeft u een waardebon van ons ontvangen, dit ook vermelden bij opmerking, en de bon bij de start inleveren.

Let op, circa 24 uur voor aanvang van de tocht sluit de voorinschrijving. Je bent dan natuurlijk wel welkom aan de start.

Kosten zijn niet leden €5 pp en leden van de KWBN en leden van de WSV NH €4 pp. Als er eventueel extra kosten zijn voor bv duinkaart, overtocht met een veer etc. Dit wordt vermeld bij de omschrijving.

Zaterdag 11 februari 2023 Wandeling langs 's Gravelandse Buitenplaatsen -Bussum

Afstanden: 10, 15, 20 en 25 km

Startplaats: Squash & Wellnes, Struikheiweg 16, 1406 TK  Bussum.

Starttijden:  Alle afstanden starten vanaf 9:00, en inschrijven tot 12:00. En afmelden is niet verplicht.

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer:  Vanaf station Bussum Zuid, lopen ongeveer 10 minuten. Zie link voor de route.

Bereikbaarheid Auto: Parkeren rond de startlocatie, hier kan je gratis parkeren. Klik hier voor de locatie, en om de route te plannen.

Wandelgebied / bezienswaardigheden:  Alle afstanden gaan vanuit de start via Goois Natuurreservaat Fransche Kampheide richting Schaep en Burgh en Boekesteyn.

De 25 km maakt nog een rondje richting Ankeveen om vervolgens weer
aan te sluiten bij de overige afstanden op landgoed Spanderswoud. De 10 km zal hier vandaan weer
terug gaan en de 15, 20 en 25 km doen een rondje over Hilverbeek. De 20 en de 25 km maken
tenslotte nog een uitstapje over landgoed Gooilust om vervolgens weer terug te keren via
Spanderswoud naar de finish.

Voorinschrijving

Wandeling langs 's Gravelandse Buitenplaatsen - Bussum Zaterdag 11 februari 2023

Zaterdag 18 maart en Zondag 19 maart

Afstanden: 5, 10, 15, 20, 25 en 35 km

Startplaats: Plaza Padel, De Dors 7, Heiloo

Starttijden:  De 35 km start tussen 8:30 en 9:30

De 20 km en de 25 km start tussen 9:00 en 10:00

Alle andere afstanden starten van 9:00 tot 12:00. En afmelden is niet verplicht.

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer:  Vanaf station Heiloo, lopen ongeveer 1,5 km.  Zie link voor de route.

Bereikbaarheid Auto: Parkeren rond de startlocatie, hier kan je gratis parkeren. Klik hier voor de locatie, en om de route te plannen.

Wandelgebied / bezienswaardigheden:

Alle afstanden behalve de 10 en de 15 km gaan via het Heilooërbos richting Alkmaar.

De 5 km maakt in het bos een wandeling en keert dan weer terug.

De 35 km gaat via het centrum van Alkmaar richting het groen van
het Egmondermeer, om samen met de 15, 20 en 25 km hiervan te genieten.

Om vervolgens verder te wandelen richting Egmond aan de Hoef.

De Bikkels van de 35 km gaan nog via Castricum om
hierna aan te sluiten bij de overige afstanden.

Daarna gezamenlijk verder langs de heilige plaats van Runxputte om historie op te snuiven of een rust moment te nemen.

Tenslotte kan de weg worden voortgezet richting het eindpunt van deze fantastische wandeling in een mooie omgeving.

Extra kosten: Geen

Opmerking: Let op inschrijven voor beide dagen, beide formulieren invullen. En bij 1 dag kies de juiste datum.

Voorinschrijving Wandeling

Zaterdag 18 maart 2023